joi, 14 aprilie 2011

Fettuccine cu fructe de mare

Ingrediente:
150 gr paste,150 gr fructe de mare,100 ml vin alb,o lingura ulei,2 catei usturoi,o lingurita oregano,
o conserva rosii in suc propriu
.....continuare

Rasol de midii

Ingrediente:
1 kg de midii,2 catei de usturoi,piper,cimbru,sare,1 legatura patrunjel verde,1 lamaie,2-3 bucati ,arpagic,1pahar vin alb.....continuare  


Midii in sos alb

Ingrediente:
1 kg de midii,1 legatura patrunjel verde,sare,1 ou,25 gr unt,1 lingura faina,1 jumatate pahar cu lapte,1 lingura cascaval ras,1 ceapa,1 l vin alb.....continuare


Scoici umplute

Ingrediente:
2,5 linguri faina,100 gr cascaval ras,3 linguri pesmet,100 gr ciuperci,10 scoici,1,5 pahare vin alb,4 bucati arpagic,1 crenguta cimbru,1 frunza dafin,hatmatuchi,patrunjel verde,100 gr unt,sare,piper,1 ou,1 jumatate pahar supa....continuare   


Scoici prajite cu rosii

Ingrediente:
4 linguri de ulei de masline, 2 dl suc de rosii, 1 ceapa rosie, 3 catei de usturoi, 2 cutii de conserva de scoici, 1 buchetel de verdeata de patrunjel, 1 lingurita de sofranel, 1 dl vin (alb), 1 cubulet de concentrat de supa, putina sare....continuare 


Creveti prajiti, cu ghimbir, usturoi si ardei iuti

Ingrediente:
ulei de masline extravirgin,1 bucata de ghimbir proaspat de marimea unui deget, decojit si ras marunt,2 catei de usturoi, decojiti si tocati marunt,2-3 ardei iuti rosii proaspeti, fara seminte si tocati marunt,16 creveti-tigru mari, intregi si cruzi, decorticati sau nu,1-2 lamai, dupa gust,1 mana buna de patrunjel cu frunza lata, proaspat, tocat mare,sare de mare si piper negru proaspat macinat,4 felii lungi de ciabatta, rumenite.....continuare  





Fructe de mare cu orez si dovlecei

Ingrediente:
200 g orez,2 dovlecei,4 rosii,o ceapa,un ardei gras,300 g fructe de mare asortate,patrunjel verde,sare, piper, curry,50 g margarina.....continuare  



Creveti cu paste

Ingrediente:
Doi catei de usturoi, ulei de masline, un pahar de vin alb, paste, creveti, sare.....continuare 


Canapele cu crema de crab

Ingrediente:
canapele foitaj (10 buc) , crema de crab 150gr, ulei , ceapa , smantana , suc de rosii , piper alb , sare
Decor: icre de Manciuria/icre negre....continuare  



Salata Aristocrata cu fructe de mare

Ingrediente:
 file somon , creveti, un rac, scoici, 2 conserve ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion....continuare


Raci fierti

Ingrediente:
 12 raci, 1/2 l apa, 2 catei de usturoi, sare, piper boabe, frunza de dafin, patrunjel, ceapa....continuare


Pilaf de raci  
 Se fierb racii (circa 25 de bucăţi) în apă cu sare, după ce au fost bine spălaţi. Se lasă să se răcorească, se scurg de apă; se curăţă gâturile, se trage maţuf afară şi se scot carapacea şi stomacul.....continuare
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro