marți, 29 martie 2011

Ciorba taraneasca de pasare

Ingrediente:
1 pui mijlociu,2 l apa,1 morcov,1 radacina patrunjel,1 telina,1 ceapa,2 cartofi,1 ardei gras,150 g mazare boabe,10-15 pastai de fasole,8-10 rosii,1 lingura ulei,verdeata, leustean,sare

Carnea, se spala se taie bucati si se pune la fiert;
Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc mediu;
Urmeaza ceapa taiata marunt, zarzavaturile taiate marunt si calite in ulei;
Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati, taiati cuburi;
Se lasa sa dea citeva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate in felioare;
Cand totul este fiert, se potriveste de sare si se mai da un clocot;
Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt

Se serveste fierbinte, cu smantana si verdeata tocata marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro