marți, 29 martie 2011

Ciorba de afumatura

Ingrediente:
1 ciolan de porc afumat,2 oase de porc,2 cepe mari,2 ardei grasi (rosu si galben),1 telina,1 pastarnac,1 morcov,250 ml bors,sare, piper, tarhon, patrunjel

Ciolanul afumat se pune la fiert in apa cam 2 ore, pana se inmoaie carnea si se desprinde de pe os.
Oasele de porc se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata, ardeii grasi taiati in sferturi, telina in bucati si pastrarnacul jumatati.
Dupa ce au fiert legumele se scot oasele, legumele se toaca mai marunt, iar carnea de pe ciolan se adauga si ea in oala.
Borsul se pune la fiert 5 minute la foc mare si se indeparteaza spuma formata.
Se adauga borsul la ciorba, se mai lasa 10 minute si se ia oala de pe foc, adaugandu-se patrunjel tocat marunt si tarhon proaspat.

Ciorba se poate drege si cu un ou batut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro