sâmbătă, 9 aprilie 2011

Lasagna

Ingrediente:
600 g carne tocata amestec,300 ml bulion,verdeata tocata,2 cepe,sare, piper,1 pachet de foi de lasagne
50 g unt,100 g faina,nucsoara,800 ml lapte,150 g cascaval ras


Mod de preparare:
Calim cepele in putin ulei,stingem cu bulion,adaugam carnea si amestecam bine,-lasam carnea pe foc 10 minute,-adaugam sare,piper,verdeata .
Pastele de lasagne trebuie fierte 10 minute in apa cu sare Pentru sosul bechamel procedam asa:
-punem untul in oala la topit adaugam laptele. Cu o parte din lapte dizolvam faina si adaugam treptat sa nu se faca cocoloase. Adaugam verdeata si nucsoara. Asamblare:
punem un rand de foi ,sos alb,carne si tot asa pana la final.Radem cascaval SI dam la cuptor 40 minute pana se rumeneste deasupra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro