luni, 28 martie 2011

Bors de miel cu leustean

Ingrediente:
1 kg carne de miel,4 cepe albe, mari,2 morcovi,2 legaturi ceapa verde,1,4 l bors de casa,cateva fire de patrunjel,1 legatura leustean,sare, piper verde, ulei, lamaie

Ceapa alba si morcovul se curata, se taie felii si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare.
Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se da tigaia deoparte.
Carnea de miel se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in oala cu zarzavat.
Dupa ce a fiert carnea se adauga ceapa verde calita si borsul si se mai lasa 10 minute la foc iute.
Se opreste focul si se pune verdeata tocata marunt, sare, piper si putina zeama de lamaie.

Se serveste fierbinte,cu ardei iute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro