sâmbătă, 9 aprilie 2011

Stufat de miel

Ingrediente:
1 kg carne de miel, 40 -50 fire de ceapa verde, 20-30 fire de usturoi verde, 200 ml bors, 1 lingura pasta de tomate, ulei, sare

Mod de preparare:

In general fac stufat pentru masa de Paste. Iata cum prepar eu stufatul: Spal carnea de miel, o curat si o portionez, apoi o pun la prajit inabusit. Oparesc firele de ceapa si de usturoi verde pentru a le putea innoda, apoi le pun la inabusit foarte putin timp, dupa care le adaug peste carne. Pun borsul fiert separat, pasta de tomate si apa. Le lasam sa fiarba, iar cind este aproape gata se sareaza dupa gust. Dupa ce mincarea a dat in cateva clocote se pune la cuptor, lasandu-se sa fiarba inabusit pina scade.Se serveste in general la masa de Paste, impreuna cu familia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro