Pastrama de oaie
Ingrediente:
carne de oaie, de preferat cea de pe coaste dar si pulpa din spate, taiata in asa fel incat sa aiba aceiasi grosime , cam 1 cm, usturoi, cimbru, vin alb, boia dulce si iute dupa preferinta, sare gronjoasa....continuare
Sote de berbec
Ingrediente:
1 kg carne macra de berbec - 1 lingura untura - 4 cepe - 1 lingura bulion - cimbru - 1/2 pahar de vin - piper - sare....continuare
Cotlete de miel pane
Ingrediente:
1 kg cotlete - 1-2 oua - faina - 2 linguri grasime - pesmet - sare - piper....continuare
Stufat de miel
Ingrediente:
1 kg carne de miel, 40 -50 fire de ceapa verde, 20-30 fire de usturoi verde, 200 ml bors, 1 lingura pasta de tomate, ulei, sare .....continuare
Berbec cu varza
Ingrediente:
600g carne de berbec, 1 varza acra, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare .....continuare
Drob de miel
Ingrediente:
1/2 carne macra de miel, 1 ficat, 2 rinichi, 2 plamani, inima, 3 oua, 4 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de patrunjel verde tocat, sare, piper, prapurele de miel, 1 ceasca ulei ...continuare
Tocana de legume cu carne de oaie
Ingrediente:
1/2 carne de oaie nu prea grasa, 200 g ceapa, 3 ardei grasi (300 g ), 1/2 kg cartofi, 1/2 kg rosii, piper, boia, untdelemn, patrunjel, o foaie de dafin, sare....continuare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu