duminică, 3 aprilie 2011

Cotlet de porc cu cartofi

Ingrediente:
1 bucata de cotlet de porc cu os, in jur de 1 kg,1 kg cartofi,3 catei usturoi,2 galbenusuri,200 g smantana,
60 g unt,sare, piper, ulei,


Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180 °C. Carnea se portioneaza, se da cu sare si piper, se pune la prajit, se intoarce pe fiecare parte. Cand se rumenesc bine, se pun intr-o tava si si se dau la cuptor pentru 20 minute. Cartofii se curata si se taie rondele fine, se adauga peste carne. Usturoiul se curata se piseaza si se dauga peste carne. Galbenusurile se bat cu smantana si se adauga peste cartofi se adauga bucatele de unt. Se lasa la cuptor 50 minute. Se serveste cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro