duminică, 27 martie 2011

supe

Supa Ardeleneasca De Pui
Ingrediente
un pui, 4 buc. cartofi, 3 buc. morcovi, 1 buc. ceapa medie, 1 buc. radacina de pastirnac, 200 gr. fidea, un pahar de lapte pentru servit

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro