Ingrediente:
1 pachet margarina,1 cana nuci macinate,faina,1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie,sare,
zahar pudra.
Mod de preparare
Margarina se amesteca cu nucile (este bine sa fie putin prajite inainte de a fi macinate, se pune un varf de sare si se adauga treptat faina cernuta pana se obtine un aluat tare si omogen. Se intinde o foaie nu prea groasa pe care o taiem in patrate cu latura de circa 5 cm, se ruleaza pentru a forma cornuletele.
Se aseaza cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie pentru copt. Se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, fierbinti se tavalesc in zahar pudra.
1 pachet margarina,1 cana nuci macinate,faina,1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie,sare,
zahar pudra.
Mod de preparare
Margarina se amesteca cu nucile (este bine sa fie putin prajite inainte de a fi macinate, se pune un varf de sare si se adauga treptat faina cernuta pana se obtine un aluat tare si omogen. Se intinde o foaie nu prea groasa pe care o taiem in patrate cu latura de circa 5 cm, se ruleaza pentru a forma cornuletele.
Se aseaza cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie pentru copt. Se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, fierbinti se tavalesc in zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu