Budinca de carne
Ingrediente:
500 g carne de vitel vita sau porc 3-4 oua 100 g franzela 100 g unt 1 lingura faina 1 ceasca lapte sare piper.....continuare
Friptura de vitel cu sos vanatoresc
Ingrediente:
1 kg carne de vita, 2-3 linguri ulei, 2 cepe mari tocate, 2 catei de usturoi presati, 1/4 ceasca faina, 1 ceasca zeama concentrata din carne de vita (Knorr+apa), 1 ceasca bere, 2 morcovi mari taiati felii, 2 foi de dafin, 1 crenguta cimbru, piper macinat, sare...continuare
Rasol de vaca cu legume
Ingrediente:
1,200 carne de vaca, 150 g ceapa, 150 g morcovi, 150 g telina, 150 g albitura, sare. Pentru garnitura: 1,500 kg cartofi, 800 g morcovi, 500 g fasole verde conservata, 1 legatura verdeata....continuare
Ciuperci cu carne de vitel
Ingrediente:
350 g ciuperci, o ceapa mare, 25 g unt, o lingura mustar, o lingura pasta de tomate, 150 ml concentrat de vita, 225 g antricot de vita, o lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper, o lingura boia, 150 ml smintina.....continuare
Muschi de vita cu sote de morcovi
Ingrediente:
150 gr. muschi de vaca, 3-4 felii morcov, 15 ml ulei, sare, cimbru....continuare
Snitel polonez
Ingrediente:
½ carne de vitel sau de porc, fara oase, 150 g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, ½ kg cartofi, gogosari.....continuare
Biftec cu ciuperci
Ingrediente:
½ kg muschi de vita, sare, piper macinat, 1 lingura faina, 1 ceasca ulei, 1 ceasca smantana, 250 g ciuperci, 1 pahar vin alb, verdeata tocata.....continuare
Escalop de vitel
Ingrediente:
6 snitele ,3-4 linguri untdelemn,o lingurita cu virf de mustar, 100 ml smintina,1/2 lingurita faina,un virf de cutit de piper, un virf de lingurita de sare.,,,continuare
Pasteta din carne rasol
Ingrediente:
300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare 150 g franzela, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert (morcov, telina, patrunjel), 200 ml smintina, 4 oua, o ceapa mare, 100 g unt, untdelemn, margarina, o ligurita rasa de sare, condimente de pasteta...continuare
Snitel parizian
Ingrediente:
2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri de sunca slaba, 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime, faina, ou, sare, pesmet, untdelemn....continuare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu