Ingrediente:
20 ardei,1 varza alba,1 morcov,1 legatura patrunjel,1 telina,sare,otet
Mod de preparare:
Alegeti ardeii sanatosi care nu au lovituri si care au o culoare frumoasa.. Faceti cu cutitul cu capacel in jurul coditei si indepartati miezul si semintele.
Spalati ardeii pe interior pentru a ramane curati.
Taiati fin varza, pantrunjelul radacina si verde, morcovul si telina.
Umpleti ardeii cu legumele rase si amestecate.
Puneti cate o frunza de varza in loc de capacel pentru a nu iesi umplutura.
Puneti 50 de grame de sare si o ceasca de otet la un litru de apa si fierbeti saramura.
Asezati ardeii in borcane si turnati saramura racita pe deasupra.
Daca doriti puteti inlocuii ardeii cu gogosari, reteta pastrandu-si gustul special.
20 ardei,1 varza alba,1 morcov,1 legatura patrunjel,1 telina,sare,otet
Mod de preparare:
Alegeti ardeii sanatosi care nu au lovituri si care au o culoare frumoasa.. Faceti cu cutitul cu capacel in jurul coditei si indepartati miezul si semintele.
Spalati ardeii pe interior pentru a ramane curati.
Taiati fin varza, pantrunjelul radacina si verde, morcovul si telina.
Umpleti ardeii cu legumele rase si amestecate.
Puneti cate o frunza de varza in loc de capacel pentru a nu iesi umplutura.
Puneti 50 de grame de sare si o ceasca de otet la un litru de apa si fierbeti saramura.
Asezati ardeii in borcane si turnati saramura racita pe deasupra.
Daca doriti puteti inlocuii ardeii cu gogosari, reteta pastrandu-si gustul special.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu