duminică, 3 aprilie 2011

Musaca de cartofi cu carne

Ingrediente:
500 g carne tocata,3 cepe,1 legatura patrunjel,1 kg cartofi,250 ml suc rosii,sare, piper, ulei,

Cartofii fierti in coaja se curata si se taie rotunzi. Intere timp se pregateste umplutura: carnea se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita, sare, piper si patrunjel tocat marunt, se amesteca totul bine. Intr-un vas se aseaza un strat de cartofii, unul de umplutura, apoi unul de cartofi, se continua operatia pana se termina ingredientele, se termina cu un start de cartofi. Se toarna sucull de rosii in care am adaugat putina sare. Vasul se da la cuptor, intai acoperit, apoi descoperit pana se rumenesc bine cartofii de deasupra si sosul a scazut. Se serveste calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro