joi, 31 martie 2011
Cartofi cu Ciuperci si Costita
Ingrediente:
4 cartofi mari
250 gr. ciuperci champignon sau alt tip
130 gr. costita afumata
1/2 pahar vin alb
2 linguri ulei masline
patrunjel
sare si piper
Se curata cartofii si ciupercile, se taie in felii destul de groase. In tigaie punem costita fasii (sau cubulete) cu uleiul sa se rumenesca nitel. Adaugam cartofii si ciupercile, saram si adugam vinul, lasam sa se evaporeze, la foc mai mare.
Dupa aceea, acoperim cu un capac si coacem la foc mediu, pentru circa 20-25 minute. Daca scade apa lasata de la ciuperci, adaugam noi putina, pana cand cartofii sunt gata. La sfarsit adaugam patrunjel tocat... si piper, daca dorim.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu