joi, 31 martie 2011

Cartofi cu Ciuperci si Costita



Ingrediente:
4 cartofi mari
 250 gr. ciuperci champignon sau alt tip
 130 gr. costita afumata
 1/2 pahar vin alb
 2 linguri ulei masline
 patrunjel
 sare si piper

Se curata cartofii si ciupercile, se taie in felii destul de groase. In tigaie punem costita fasii (sau cubulete) cu uleiul sa se rumenesca nitel. Adaugam cartofii si ciupercile, saram si adugam vinul, lasam sa se evaporeze, la foc mai mare.
Dupa aceea, acoperim cu un capac si coacem la foc mediu, pentru circa 20-25 minute. Daca scade apa lasata de la ciuperci, adaugam noi putina, pana cand cartofii sunt gata. La sfarsit adaugam patrunjel tocat... si piper, daca dorim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro