Ingrediente:
Pentru blat:100 g cacao,150 g unt,150 g zahar,150 g faina,6 oua,
Pentru crema:
250 g zahar,100 g cacao,2 galbenusuri,1/2 l de lapte,2 linguri faina,
Mod de preparare
Untul se freaca cu zaharul pana se face spuma. Se adauga cacaua, galbensurile unul cate unul, amestecand continuu. Se adauga faina, in ploaie, apoi albusurile batute spuma. Compozitia se varsa intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor. Se scoate si se lasa la racit, se taie in doua. Pentru crema: Faina se desface cu laptele rece, se adauga cacaua si se fierbe la bain-marie, amestecand continuu. Dupa ce s-a racit putin se adauga galbenusurile. Tortul se umple cu aceasta compozitie.
Pentru blat:100 g cacao,150 g unt,150 g zahar,150 g faina,6 oua,
Pentru crema:
250 g zahar,100 g cacao,2 galbenusuri,1/2 l de lapte,2 linguri faina,
Mod de preparare
Untul se freaca cu zaharul pana se face spuma. Se adauga cacaua, galbensurile unul cate unul, amestecand continuu. Se adauga faina, in ploaie, apoi albusurile batute spuma. Compozitia se varsa intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor. Se scoate si se lasa la racit, se taie in doua. Pentru crema: Faina se desface cu laptele rece, se adauga cacaua si se fierbe la bain-marie, amestecand continuu. Dupa ce s-a racit putin se adauga galbenusurile. Tortul se umple cu aceasta compozitie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu