joi, 14 aprilie 2011

Negresa cu nuca si ness

Ingrediente:
1/4(30 g ) ceasca faina,1/2 lingurita scortisoara,1/4 lingurita sare,2 lingrite cafea instant, pudra,1 ceasca(200g ) zahar,1/2 ceasca(50 g) cacao,1 ceasca(150 g) nuca maruntita,120 g unt,120 g ciocolata rasa,
2 oua,1 lingurita esenta vanilie,

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste in prealabil la 160°C. Faina se amesteca cu scortisoara, nesul, zaharul, cacao si nuca maruntita. Ciocolata si untul se topesc la bain-marie. Se adauga apoi in amestecul de mai sus. Se amesteca bine pana se incorporeaza. Se adauga ouale, unul cate unul, esenta de vanilie. Amestecul se intinde intr-o tava de 20 cm, unsa cu unt si tapetata cu faina. Tava se da la cuptor pentru 30 minute. Se scoate pe un gratar, se lasa la racit si taie in cuburi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro