joi, 14 aprilie 2011

Tort de fructe cu frisca

Ingrediente:
1 blat de cacao,1 blat de vanilie,300 g visine din compot,2 plicuri de budinca de cacao,500 ml de lapte,
500 g frisca,2 banane,6/7 kiwi sau 500 g capsuni,bilute pentru ornament,

Mod de preparare

Se taie fiecare blat in 3 felii. Visinele se pun la scurs. Se taie bananele cubulete, kiwi se taie felii rotunde. Se prepara budinca. Se aseaza astfel: blat de cacao insiropat cu zeama de la visine, un strat de budinca, cateva cubulete de banane si visine, blat de vanilie insiropat, un strat de budinca, fructele, si tot asa pana la ultimul blat care se insiropeaza si se pune frisca. Intreg tortul se acopera cu frisca si se orneaza cu kiwi si bilute. se pune la rece la frigider 6-7 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro