sâmbătă, 9 aprilie 2011

Paste Bologneze

Ingrediente:
300 g carne tocata,1 morcov,2 cepe,2 gogosari,2 catei de usturoi,1 canita ulei,parmezan,patrunjel,sare
piper,boia iute,sos de rosii


Mod de preparare:
Se toaca ceapa marun se pune la calit, razuiti morcovul si il adaugati peste ceapa, apoi tocati gogosarii si ii puneti la calit, adaugati ulterior carnea tocata si o caliti putin, adaugati sucul de rosii. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 45 min (amestecand din cand in cand ca sa nu se afume).
Adaugati apoi cateii de usturoi tocati, patrunjelul tocat marunt si o parte din parmezan si lasati sa fiarba pentru inca 15 minute, de data asta fara capac si amestecand din cand in cand.
Intre timp fierbeti pastele. Cand pastele sunt fierte le asezati pe farfurie, adaugati sosul obtinut si presarati parmezan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro