joi, 14 aprilie 2011

Fettuccine cu fructe de mare

Ingrediente:
150 gr paste,150 gr fructe de mare,100 ml vin alb,o lingura ulei,2 catei usturoi,o lingurita oregano,
o conserva rosii in suc propriu

Mod de preparare
Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, de preferat sa ramana al dente. Separat, intr-o tigaie se caleste putin usturoiul in ulei, se adauga fructele de mare care se trag in tigaie cam un minut impreuna cu usturoiul, dupa care se stinge cu vin alb. Se adauga rosii cu tot cu sucul lor si putina apa din oala in care fierb pastele. Se lasa la fiert pana sosul capata o consistenta potrivita dupa care se adauga, spre final, oregano, sarea si piperul dupa gust. Se scot pastele din apa si se adauga la sos. Se mai lasa pe foc vreo 3-4 minute pana absorb o buna parte din sos.
Se aseaza pe farfurie si se orneaza cu patrunjel tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro