Ingrediente
600 gr pulpa de cerb,100 gr ceapa,200 gr ciuperci,50 gr unt,100 ml vin alb,30 ml coniac,30 ml ulei,2 foi de dafin,1 pliculet gelatina,sare si piper
Mod de preparare
Pulpa de cerb se tine la fezandat in apa rece cu putin vin,dafin,piper boabe,si sare cca 4 ore.Dupa fezandare,carnea se taie in cubulete se pune la calit intr-un vas cu putin ulei,iar cand incepe sa se rumeneasca,se adauga ceapa tocata marunt,ciupercile feliate se se stropeste cu vin si se inabusa.Cand este gata compozitia se trece prin masina de tocat apoi se amesteca cu untul,jumatate din coniac,sare si piper.Din pasta obtinuta se formeaza medalioane cu ajutorul unor forme de tabla,iar deasupra se pune gelatina dizolvata in putin vin amestecat cu coniac.
se servesc calde sau reci
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu