miercuri, 13 aprilie 2011

Iepure la cuptor

Ingrediente
    carne de iepure(vanat) kaizer 200gr slaninuta 150gr usturoi o ceapa morcov 2 buc sare piper 250 ml vin roziu o cescuta de ulei

Mod de preparare
    Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am spalat bine l-am impanat cu fasii de slaninuta ,kaizer si usturoi.Apoi l-am sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care am pus ulei(o cescuta) vinul , cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .Dupa care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro