miercuri, 13 aprilie 2011

Tocanita rustica de caprioara

Ingrediente
    600 gr carne de caprioara,50 ml ulei de masline,200 gr praz 100 gr telina,2 catei usturoi,100 ml vin rosu,100 gr morcovi,200 gr ceapa,400 gr cartofi,200 gr rosii,1 crenguta de busuioc ,sare si piper

Mod de preparare
    Carnea de caprioara se taie in bucati potrivite.Prazul se taie felii.Usturoiul se zdrobeste.Morcovii se curata si se taie rondele.Cartofii se taie in jumatati iar rosiile se taie in sferturi.Telina se taie felii mai mici.In jumatatea din cantitatea de ulei se prajeste carnea si se scoate apoi pe o farfurie calda.Se adauga uleiul ramas si se prajesc prazul,telina,morcovii,si usturoiul pana se inmoaie.Carnea se pune inapoi in cratita ,se toarna vinul si cca 300 ml de apa si se fierbe totul cca 60 min la foc potrivi cu capac.Se adauga apoi ceapa si cartofii si se lasa la fiert la foc mic timp de 15 minute pana fierb toate legumele.Se adauga rosiile,busuiocul,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai fierb inca 5 minute.

    se serveste calda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

123Flori.ro